Vendégkönyv


Zugligeti Iskola, Budapest

2012. szeptember 20.

Az osztály a botfai Hüvös Kastélyba kirándult (P.ZS.). Öt napot töltöttünk itt (K.M.). Nagyon sok programon vettünk részt (B.N.). Zoli bácsi érdekes dolgokat mondott (G.Z.). Az első napot agyagozással és nemezeléssel töltöttük (I.L.). Labdákat és tálakat készítettünk (V.D.). Volt bagolyról szóló előadás és bemutató is (GY.L.). A kastély mellett a lepkeröpdében sok pillangót láttunk (I.E.). Kedden szekereztünk is, ahol féltünk és megáztunk :) (K.E.). A szekeret két csikó kísérte (P.V.). Sokat estünk, keltünk a focipályán (P.G.). Szerdán íjászkodtunk is (CS.ZS.). Láttunk halakat, egy teknőst, két teknőst :), kutyákat és rengeteg mezei élőlényt (K.T.). Pillangót is kergettünk a mezőn, Zoli bácsi pedig a csalánban... (T.M.). Lementünk a patakpartra (K.D.). Eleinte az alvás nem ment túl jól, végül a harangot sem hallottuk (H.G.). A hét első felében esett az eső (SZ.M.), aztán ragyogóan sütött a nap (T.B.). Az egyik napon kifeszítettünk egy madárhálót és fogtunk madarat is (L.G.). Aranyos kis fiókákat láttunk (CZ.A.). Az utolsó nap nagy kiránduláson vettünk részt (S.B.). Vacsorára finom pizzát ettünk (M.R.). Este tábortüzet gyújtottunk (B.B.). Előtte pedig csillagokat néztünk az éjszakai túrán (I.B.).
Gyorsan eltelt az öt nap, ide majd mindig visszahúz a szívünk...(B.M.). Köszönjük nektek Zoli "bácsi" és Andi "néni"...


Eötvös József Gimnázium

2012. május 10.

Köszönjük a szállást és a nagyon jó és érdekes természetismereti programot. Bőséges és finom volt az étel, házias a vendéglátás, nagyon jól éreztük magunkat. Ideális hely diákcsoportoknak, a következő osztályommal is ide jövök.


MÉCS

2012. március 17.

2012. március 15. és 17. között fiatal pároknak szóló MÉCS Napokon vettünk részt. A teremben a programtól, a kertben pedig a környezet szépségétől töltődtünk. Reméljük másoknak is lesz lehetőségük itt ápolni párkapcsolatukat, házasságukat.
Köszönjük a háziak szeretetteljes gondoskodását.
Isten áldja munkájukat!


Páneurópai Iskola, Soroksár

2011. július 24.

Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük vendéglátónk kedvességét!


Kiss Gáspár

2011. július 17.

Csakúgy mint előttünk, mi is úgy gondoltuk, hogy a családi összejövetel helyszíne ez az ideális, gyönyörű, az idősebb rokonoknak kedves falusi környezet lesz. A kastély és az ellátás az igényeinknek megfelelt, semmiben nem szenvedtünk hiányt. A családunk apraja-nagyja nagyon-nagyon jól érezte magát. Bográcsban főztünk, együtt mosogattunk, fociztunk lányok-fiúk vegyesen.
Csodálatos napokat töltöttünk itt EGYÜTT!


Páterdombi Isk

2011. május 28.

Fantasztikus élmény volt számunkra a környék szépsége, a Zoli által vezetett túra felejthetetlen pillanatokat szerzett nekünk. Köszönjük a lehetőséget!


Liszt Iskola

2011. május 21.

Osztállyal voltunk itt szombaton, beleszerettünk a helybe. Köszönjük


Vörösberény

2011. május 14.

A Vörösberényi Kertbarátkör nevében hálás köszönetünket fejezzük ki a szívélyes fogadtatásért, türelmükért. Munkájukhoz további sikereket kívánunk.
Nagyon jól éreztük magunkat. Szép emlékkel megyünk haza!


Pasarét

2011. január 28.

Mindent köszönünk! Szt Gábriel imacsoport Pasarétről!
Köszönjük Grácián testvér tanítását, figyelmességhét, szeretetét! Köszönjük a ház nyitott kapuját! Zoltánék jóságát, mosolyát.


Varsány

2010. december 28.

2010. december 18-án itt jártak az ALVÉGI BÚCSÚSOK VARSÁNYBÓL. Köszönjük a háziaknak, Grácián atyának és a Jóistennek, hogy itt tölthettünk egy éjszakát.


Oldalak